Home

Συνεντέυξεις

Master Tempo

Πως δημιουργήθηκε η ιδέα για το ξεκίνημα των Master Tempo;

Η ιδέα γεννήθηκε από την δίψα μου να εξωτερικεύσω τα αισθήματα μου μέσα από τη μουσική. Ήμουν ήδη πετυχημένος dj αλλά αυτό δεν μου έφτανε. Ήθελα να μην είμαι μόνο αυτός που “παίζει” τα τραγούδια για να διασκεδάσει / προβληματίσει / “καψουρέψει” τον κόσμο, αλλά να είμαι πλέον και αυτός που τα δημιουργεί!

Συνεργασίες με αρκετά ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας, υπάρχει κάποια που ξεχωρίζει;  Ποια θα ήταν μια ιδανική μελλοντική συνεργασία για τους  Master Tempo;

Όπως “η πρώτη σου αγάπη είναι και παντοτινή” έτσι και η πρώτη επιτυχία/διασκευή με τον Χρήστο Δάντη στο αγαπημένο μου “Λένε για μένα” των Πυξ Λαξ είναι για εμένα συνεργασία – σταθμός. Πέρα όμως από αυτό, κάθε καλλιτέχνης μας έχει δώσει κάτι από αυτόν και έχει πάρει κάτι από εμάς. Και είναι όλοι φίλοι πλέον. Στο μέλλον μετά από τόσες συνεργασίες με καταξιωμένους αλλά και καινούργιους καλλιτέχνες που αναδείχθηκαν από τους MASTER TEMPO, έρχεται κάτι πρωτότυπο: το πρώτο εντελώς MASTER TEMPO χιτ, χωρίς καμία συμμετοχή!

Πόσο δύσκολο είναι να διατηρηθεί μια καλή συνεργασία στο χώρο, και πόσο αναγκαίες είναι οι οπισθοχωρήσεις.

Συνεργασία ίσον σεβασμός, κατανόηση, χημεία αλλά και “πάλη”. Μέσα και από τις εκάστοτε διαμάχες πολλές φορές πετυχαίνεις και καλύτερο αποτέλεσμα… δεν επαναπαύεσαι. Το καλύτερο απ’όλα είναι ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν γνώμη πάνω σε ένα project να είναι πάντα μονός…για να μπορεί πάντα να βγεί πλειοψηφία αν δεν συμπίπτουν οι γνώμες!

Ποιο είναι το κλειδί που σας δίνει συνεχείς επιτυχίες; Υπάρχει κάτι που σας εμπνέει; 

“Κλειδί” της επιτυχίας δυστυχώς δεν υπάρχει για κανέναν. Εγώ προσωπικά που γράφω ο ίδιος το μεγαλύτερο μέρος των στίχων που θα πούμε, με νοιάζει πρώτα από όλα ο κόσμος να πείθεται ότι αυτά που λέω, τα εννοώ. Είτε με ακούνε να τραγουδάω για πόνο, είτε για χαρά, είτε για κοινωνικά θέματα, πάντα να πιστεύουν ότι αυτά που λέμε τα έχουμε ζήσει και τα πιστεύουμε. Το ψεύτικο ο κόσμος το αντιλαμβάνεται και αργά ή γρήγορα το πετάει στην άκρη.

Νέα διασκευή του ” Και πετάω ψηλά” με τον Ηλία Βρεττό, και ήδη αναγνώρισε μεγάλη επιτυχία. Δυο λόγια για αυτή την συνεργασία.

Ο Ηλίας είναι αγαπημένος καλλιτέχνης και φίλος. Γι αυτό και όχι μόνο έχω κάνει 3 έως τώρα ρεμίξ μαζί του, αλλά έχουμε πει μαζί και το ντουέτο “περασμένη ώρα” και του έγραψα και μία πολύ όμορφη μπαλάντα στον τελευταίο δίσκο του με τίτλο “θα είμαι καλά. Υπάρχει τεράστια χημεία μεταξύ μας, υπάρχει τεράστια χημεία και με τον δημιουργό του original τραγουδιού Κωνσταντίνο Παντζή με τον οποίο στο παρελθόν έχουμε κάνει πολλές επιτυχίες. Όλη αυτή η ομάδα έδωσε τον καλύτερό της εαυτό και αυτό φαίνεται στο πόσο γρήγορα αγαπήθηκε το ρεμίξ!

Θα εμφανίζεστε κάπου το επόμενο διάστημα;

Σε λίγες μέρες φεύγουμε για συναυλίες Αμερική με πρώτη στάση το εκπληκτικό Los Angeles. Γίνονται τώρα οι συζητήσεις ίσως να γυριστεί εκεί το επόμενο video clip μας!

Να περιμένουμε δυναμικά κομμάτια για την συνέχεια του  2016; 

Να περιμένετε ένα 2016 φωτιά με επιτυχίες singles καθώς και δυνατά remixes. Πρώτη “στάση” της χρονιάς η διασκευή του “μη γυρίσεις ξανά” που μόλις κυκλοφόρησε από τη spin records με τη συμμετοχή της ταλαντούχας και ανερχόμενης Ζωής Χρήστου.

Κοσμάς Γαλάνης για το Live Fever